United

Lukaku: Solskjaer je želio da ostanem

''Solskjaer je htio da ostanem, ali rekao sam mu da sam završio. Nisam imao energije. Sve zasluge idu njemu jer je bio muškarac i pomogao mi je da odem'', rekao Lukaku.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2020. u 08:05 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Romelu Lukaku, nogometaš Intera, otkrio je kako ga je Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda želio zadržati na Old Traffordu.

Time je Lukaku demantirao mnoge špekulacije prema kojima je napustio United, jer ga u klubu nisu željeli. Špekulacije je dodatno pojačao i sam Solskjaer, koji je u rujnu rekao da je bila “ispravna odluka“ pustiti Lukakua da napusti klub, jer se tako stvorila mogućnost da u prvom timu šansu dobije za 18-godišnjeg Masona Greenwooda. Uz sve to Lukaku je imao i veoma lošu drugu sezonu u dresu “crvenih đavola“.

''Jedna loša sezona može se dogoditi svakome u karijeri. Za mene je to gotovo. Bila je to teška situacija u kojoj sam morao donijeti odluku da moram otići negdje gdje mogu naučiti druge aspekte svoje igre i raditi s nekim tko me želi. Solskjaer je htio da ostanem, ali rekao sam mu da sam završio. Nisam imao energije. Sve zasluge idu njemu jer je bio muškarac i pomogao mi je da odem'', kazao je 26-godišnji Lukaku za britanske medije.

Belgijski nogometaš karijeru je počeo u Anderlechtu, a zatim je nastupao za Chelsea, West Bromwich Albion, Everton, Manchester United i od ljeta 2019. godine za Inter. Za “nerazzurre“ je odigrao 35 natjecateljskih utakmica i postigao 23 gola. U dresu reprezentacije Belgije nastupio je 84 puta uz 52 pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close