Pojačanje u veznom redu

Luka Stojković je novi igrač zagrebačkog Dinama

Luka Stojković u Dinamo stiže iz Lokomotive, a s maksimirskim klubom potpisao je višegodišnji ugovor. Dinamo ga je platio tri milijuna eura. Za njim će iz Lokomotive u Maksimir navodno i Lukas Kačavenda.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2023. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi, daroviti ofenzivni veznjak Luka Stojković novi je igrač Dinama, objavio je aktualni hrvatski prvak.

Član mlade hrvatske reprezentacije u Dinamo stiže iz Lokomotive, a s maksimirskim klubom potpisao je višegodišnji ugovor. Dinamo ga je platio tri milijuna eura.

"Danas napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač ovog kluba, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo, ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj, već smatram da sam napravio jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri.

Još kao dječak dok sam nosio Dinamov dres na igralištima, osjećao sam se nevjerojatno ponosno i privilegirano. Danas kada mogu vidjeti svoje prezime na tom svetom dresu prođu me trnci", izjavio je Stojković za klupsku stranicu nakon potpisivanja ugovora.

Za njim će iz Lokomotive u Maksimir i Lukas Kačavenda, oko kojeg se situacija zakomplicirala prošlog tjedna zbog liječničkog pregleda, ali mediji u hrvatskoj pišu kako će se stvari ipak riješiti.

Kačavenda će doći na posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone za iznos sličan onome koji će Dinamo platiti za Stojkovića.

Kačavendu se već mjesecima spominje u kontekstu dolaska u Dinamo, a sad bi taj transfer napokon trebao biti završen.

Kopirati
Drag cursor here to close