Opet kupuju u filijali?

Dinamo uzima dragulje od Lokomotive: Cijena? Nije baš sitnica...

Dinamo je za pet milijuna eura kupio dva 'lokosa', što bi moglo značiti da Petković i Ivanušec odlaze s Maksimira...
Sport / Nogomet | 01. 08. 2023. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako posao još nije službeno potvrđen, Dinamo je 'počistio' redove Lokomotive i za pet milijuna eura kupio dva najbolja igrača momčadi s Kajzerice - Lukasa Kačavendu (20) i Luku Stojkovića (19).

To je ujedno i siguran znak da Luka Ivanušec i Bruno Petković ovog ljeta napuštaju Maksimir.

Sve će biti puno jasnije do kraja ovog tjedna kad bi Dinamo i Lokomotiva službeno trebali potvrditi veliki transfer u kojem će s Kajzerice put Maksimira krenuti dva najbolja igrača 'lokosa', piše Tportal.

'Modri' će za Kačavendu 'lokosima' platiti tri milijuna eura, a za Stojkovića dva milijuna. Uz to će Lokomotiva imati pravo na postotak od njihove sljedeće prodaje, a put Kajzerice bi - prema nekim informacijama - na posudbu mogao s Maksimira krenuti mladi napadač, desno krilo Fran Topić (19) koji u ovom trenutku nije u prvom planu kod Igora Bišćana.

Kačavenda je jedan od najboljih mladih igrača HNL-a, no prošle je sezone doživio tešku ozljedu i morao je na operaciju ligamenata koljena te se tek vraća u puni ritam utakmica, a Stojkovića je ovog ljeta želio Hajduk no na kraju se pokazalo kako im je ipak preskup.

Kačavenda je za 'lokose' odigrao 62 utakmice, zabio je osam golova uz tri asistencije, a Stojković je u 68 utakmica zabio zabio pet golova uz 10 asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close