Real za sada na vrhu tabele

Luka se vratio asistencijom, Sevilli ne pomaže ni novi trener

Sevilla od prošlog tjedna ima novog trenera, Jorgea Sampaolija, ali situacija se na terenu nije promijenila previše. Athletic Bilbao je većim dijelom utakmice bio opasniji.
Sport / Nogomet | 09. 10. 2022. u 01:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je barem nakon subotnjih utakmica ponovo na vrhu Primere sa 22 osvojena boda. Tri gostujuća je izborio kod Getafea nakon prekida. Povratnik na teren Luka Modrić izveo je korner, a stoper Eder Militao zabio je za rano vodstvo gostiju nakon samo tri minute igre.

Atletico je upisao pobjedu protiv Girone 2:1 ali je vrlo lako mogao ostati bez dva boda. Atletico je golovima Angela Corree stigao do velike prednosti od dva gola, početkom drugog poluvremena, ali Girona je zakomplicirala dvoboj smanjivši u 66. minuti pogotkom Rodriga. U posljednjih 15-tak minuta gosti su imali dvije velike prilike, dva puta su pogađali okvir gola, prvo Aleix Garcia, a zatim i Cristhian Stuani, ali do boda nisu došli.

Ranije su nogometaši Almerije pobijedili kod kuće Rayo Vallecano s 3-1. Golove za Almeriju postigli su Lukas Robertone u osmoj minuti, srpski reprezentativac Srđan Babić u 17. i El Bilal Toure u 39. minuti, a jedini strijelac za goste bio je Alejandro Catena u 81.

Sevilla od prošlog tjedna ima novog trenera, Jorgea Sampaolija, ali situacija se na terenu nije promijenila previše. Athletic Bilbao je većim dijelom utakmice bio opasniji, iako je početak za domaće bio obečavajući. Sevilla je povela već u četvrtoj minuti golom Olivera Torresa i držala je to vodstvo do kraja prvog dijela. U drugom poluvremenu situacija se potpuno okrenula, Athletic je pritiskao i tražio poravnanje te je do njega i došla preko Mikela Vesge u 73. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close