Izvještajno-izborna skupština

Lujo Ilić ponovno izabran za predsjednika NK GOŠK Gabela

Reizbor Ilića ne čudi, s obzirom da je GOŠK ove sezone ostvario najveći uspjeh u klupskoj povijesti.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2018. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lujo Ilić obnašat će dužnost predsjednika NK GOŠK iz Gabele u sljedećih godinu dana.

Odlučili su tako izaslanici izvještajno-izborne skupštine, koji su, kako to nalaže Statut kluba, po završetku sezone izabrali novo rukovodstvo kluba.

Reizbor Ilića ne čudi, s obzirom da je GOŠK ove sezone ostvario najveći uspjeh u klupskoj povijesti.

''Hvala ljudima što su mi dali povjerenje, sada idemo praviti još bolji rezultat, a za to imamo sve segmente. GOŠK je važan klub, jer mi ne predstavljamo samo Gabelu, nego cijelu Čapljinu i cijelu regiju, i GOŠK je iza Širokog iz Zrinjskog kod nas Hrvata veliki klub'', rekao je Ilić za Bljesak.info.

Kada je u pitanju igrački kadar, Ilić ističe da neće biti prevelikih promjena.

''U četvrtak razgovaram sa Feđom Dudićem oko angažmana za sljedeću sezonu. Što se tiče igračkog kadra, njih 80% će ostati, a doći će pet do šest pojačanja'', rekao je Lujo Ilić za naš portal.

Pripreme za sljedeću sezonu su, kaže, već počele.

''Mi nemamo vremena bilo što čekati, prvenstvo kreće 21. srpnja, pripreme će uskoro i bilo je neophodno da odmah uradimo ovu skupštinu. Uskoro obnavljamo krov, gradimo parking, stavljamo reflektore i pred nama je zista dosta posla'', zaključio je Ilić.

Pored Ilića, koji je predsjednik kluba, izabrani su i ostali dužnosnici. Prvi dopredsjednik je Nikica Pehar, drugi dopredsjednik je Goran Sušak, dok je tajnik Tomislav Limov.  Predsjednik skupštine je Pero Jurković, a dopredsjednik skupštine je Martin Mustapić.

Kopirati
Drag cursor here to close