Premijerligaš

Lujo Ilić novi predsjednik gabelskog GOŠK-a

Sport / Nogomet | 12. 06. 2017. u 22:52 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lujo Ilić novi je predsjednik Nogometnog kluba ''GOŠK'' iz Gabele. Tako su odlučili izaslanici na izborno-izvještajnoj skupštini kluba koja je u ponedjeljak održana u Gabeli.

Luji Iliću u radu će pomagati dopredsjednici Goran i Damir Sušak, dok su je za predsjednika Skupštine izabran Pero Jurković, a njegov zamjenik je Živko Korda.

Predsjednik nadzornog odbora je Dragan Rajič, a članovi Mirko Sušak i Marko Pavlović, dok je predsjednik Upravnog odbora Nikica Pehar, a članovi Ilija Jurković ,Pero Arapović, Mladen Pavlović, Milan Prskalo, Vinko Jurković, Dušan Tarana, Ivan Ilić, Nikica Mustapić, Mirko Arapović, Nikica Sušak, Franjo Kraljević, Marinko Vulić, Tomislav Ćorić i Luka Bezer.

''Večeras smo se okupili da izabremo ljude koji će voditi GOŠK na veoma kvalitetan način, i koji će biti odgovorni za rad i rezultat kluba u Premijer ligi. Mi još nismo svjesni kako smo veliku stvar napravili samim plasmanom u Premijer ligu, a ispred nas je još dosta posla oko pripreme za natjecanje - od uređenja stadiona, sređivanja papirologije, pripreme igrača koja kreće 15. lipnja... Svi se moramo maksimalno uključiti kako bi od ovoga napravili jednu uspješnu i dugoročno održivu sportsku priču'', poručeno je iz Gabele.

Također je istaknuto kako svi oni koji žele pomoći klubu mogu to učiniti i kupovinom godišnje ulaznice čija je cijena 70 KM, a koju mogu dobiti kod rizničara Marinka Vulića (063/429-380).

Kopirati
Drag cursor here to close