Pojačanje od 10 milijuna

Luis Suarez stigao kod Tudora u Marseille

Igor Tudor pomalo slaže momčad Marseillea za novu sezonu, a na Velodrome je stiglo i vrlo zvučno pojačanje. Iz kluba su objavili kako je napadaš Luis Suarez potpisao ugovor na tri godine.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2022. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Olympique Marseillea ipak nisu euforični nakon objave ovog transfera. Istina, na Velodrome je stigao Luis Suarez, ali to ipak nije onaj 'originalni' Luis Suarez...

Radi se o kolumbijskom napadaču Luisu Suarezu (24) koji je posljednje dvije sezone igrao za španjolsku Granadu. No, klub je ispao iz La Lige i mora prodati svoje najbolje igrače, a Suarez je jedan od njih.

Marseille je tako za njega platio 10 milijuna eura odštete, a Suarez je potpisao ugovor na tri plus dvije godine i tako postao prvo pojačanje u eri Igora Tudora na Velodromeu.

Suarez pokriva pozicije lijevog krila i čiste špice, a do sada je u karijeri igrao za kolumbijski Leones, Watford, Valladolid, Gimnastic, Real Zaragozu i Granadu.

U dvije sezone koje je proveo u Granadi ukupno je zabio 14 golova u prvenstvu i Europa ligi, a četiri je puta zaigrao i za kolumbijsku reprezentaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close