I dalje ga to proganja

Lucas Hernández: Ne znam gdje mi je otac, što radi niti je li živ

Nitko iz obitelji nije u kontaktu s ocem dvojice nogometaša, Lucasa i Thea, a njihova majka tako se morala samostalno brinuti za dvojicu sinova.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2019. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Lucas Hernández (FC Bayern)

Branič njemačkog giganta Bayerna, Francuz Lucas Hernandez otkrio je priču vezanu uz svog oca Jeana Francoisa, točnije, zvijezda bavarskog velikana ne zna je li on živ ili ne.

I njegov otac bio je svojevremeno nogometaš koji je igrao za Rayo Vallecano i Atletico, a svoju je obitelj napustio prije više od gotovo dvadeset godina.

Nitko iz obitelji nije u kontaktu s ocem dvojice nogometaša, Lucasa i Thea, a njihova majka tako se morala samostalno brinuti za dvojicu sinova.

Lucasov brat Theo Hernándeza trenutačno brani boje Milana, nakon što se nije uspio nametnuti u Real Madridu.

Bivši branič Atletico Madrida u jednom je razgovoru otkrio kako je njegov otac 'nije opravdao ulogu oca'.

"Jednoga nas je dana napustio i više ga nikada nismo vidjeli niti čuli. Moj brat i ja smo imali, teško, ali sretno djetinjstvo. Nikada ga nisam niti pokušavao pronaći. Kada sam bio manji razmišljao sam o tome kako bih želio znati gdje je i nešto više o njemu, ali znam da nas je napustio jer nas nije volio. A ako nas nije volio i bolje da je otišao", rekao je Lucas, piše Bild.

"Ne znam gdje mi je otac, što radi niti je li živ", kaže on.

Bayernov branič i sam je postao otac i, kako kaže, zna što to znači.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

All that matters.

Objavu dijeli L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21)

"Sada kada sam postao otac postao sam svjestan onoga što nam je napravio. Ako ga jednoga dana i nađem razgovarat ćemo. Jedno je sigurno, ovakvu stvar svom djetetu nikada ne bih napravio".

Lucas Hernández (23) je inače najskuplji igrač kojeg je Bayern kupio u svojoj povijesti, plativši ga Atletico Madridu 85 mlijuna eura, s bonusima.

Francuski izbornik Deschamps 'bocnuo' Niku Kovača

Trener Bayerna, Niko Kovač, kazao je uoči reprezentacijske pauze koja počinje sljedeći tjedan, kako se nada da francuski izbornik Didier Deschamps neće pozvati njegova igrača Lucasa Hernandeza jer ovaj navodno nije dovoljno spreman.

Najskuplji nogometaš Bayerna ipak se našao na popisu, što znači da Deschamps nije uvažio zahtjev hrvatskog trenera, a uz to je Francuz naglasio kako mu ne pada napamet slušati molbe trenera. Usput je Dechamps čak malo i “bocnuo” Kovača jer ga je ovaj prije mjesec dana molio da zove Hernandeza u reprezentaciju.

“Evo, sada drugačije priča… Prije mjesec dana je htio da ga pozovem jer mu je trebalo utakmica da se vrati u natjecateljski ritam. Da ja slušam trenere klubova u kojima igraju moji igrači… Ako bude igrao, to neće biti iz razloga jer imam nešto protiv Kovača ili Bayerna. Nedavno me zvao i Frank Lampard da mi kaže kako bih trebao odmoriti Kantea. Možda da ja njega nazovem i kažem mu da bi trebao više koristiti Girouda? Postoje potrebe klupskih trenera i izbornika, a ja imam dvije važne utakmice, trebam najbolje igrače i neću ništa riskirati”, odlučno je izjavio Deschamps.

Uz to još je naglasio kako mu je sam Hernandez rekao da želi igrati.

“Nije igrao protiv Tottenhama, ali je bio spreman za nastup. Ne želim ni ja ništa riskirati s njim, ali on želi doći i igrati. Možda Kovač misli da riskiram, ali sjetimo se rujna kada je Lucas igrao prvu utakmicu, a drugu sam ga odmarao”, rekao je izbornik Francuske.

Kopirati
Drag cursor here to close