Mamini sinovi

Lucas Hernández: Naš otac je u potpunosti zakazao, odavno se ne javlja

"Sve dugujem majci. Ona nas je podigla, okrenula nas nogometu, radila je satima kako bi nas prehranila. Sve dugujemo njoj", rekao je Lucas Hernandez za Le Parisien, a zatim otkrio šokantnu istinu o ocu.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2018. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lucas Hernandez iz Atletico Madrida i njegov brat Theo, igrač Real Madrida na posudbi u Real Sociedadu, nogometaši su svjetske reputacije, ali njihov životni put nije bio nimalo lak.

Međutim, iako su imali zaista tešku porodičnu dramu, na kraju su uz pomoć majke uspjeli izrasti u sjajne nogometaše, a obojica su krenuli u madridskom Atleticu.

Stariji Lucas je još uvijek tu, dok je Theo na početku ove sezone iz Real Madrida otišao na posudbu u Real Sociedadu, gdje igra odlično.

Njihov otac Jean Fancois Hernandez, nekadašnji nogometaš Raya i Atletica, napustio ih je prije više od 10 godina i o njemu ništa ne znaju.

Majka ih je sama uspjela izvesti na pravi put i zasigurno je sada ponosna na svoje sinove.

"Sve dugujem majci. Ona nas je podigla, okrenula nas nogometu, radila je satima kako bi nas prehranila. Sve dugujemo njoj", rekao je Lucas Hernandez za Le Parisien, a zatim otkrio šokantnu istinu o ocu.

"Nismo ništa čuli o njemu 12 ili 13 godina. Nije nam se javljao. Sada kada sam i ja postao otac, još me je više strah onog što je napravio. Nije bio dobar otac. Ja to ne bih mogao uraditi, za svoje dijete bih spavao i ispod mosta".

Otac mu se nije javio čak ni nakon što je s Francuskom postao svjetski prvak.

O odnosu sa bratom Theom je rekao kako su uvijek bili čvrsto povezani i kako je nastojao paziti na mlađeg brata.

"Ja sam stariji brat i njegov zaštitnik. Imali smo teških trenutaka, ali smo se uvijek držali zajedno i kada me je trebao, bio sam tu. Uvijek smo imali odličan odnos. On je moj mali brat i najbolji prijatelj", istaknuo je Lucas Hernandez.

Još prije pola godine njegov je svijet izgledao potpuno drukčije, govori lijevi branič Atletica.

"Moj sin Martin je promijenio moj život, moj način razmišljanja, gledanja na svijet. Ranije sam mislio jedino o sebi, a sad sve što činim je za njega", dodao je.

"Nisam više isti čovjek. Prije šest mjeseci nisam ni znao da ću ići na Svjetsko prvenstvo, ali danas sam svjetski prvak i otac svoga djeteta. Za nekoliko godina, kada bude stariji, ispričat ću mu o ovom nevjerojatnom ljetu", kaže Lucas Hernandez.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Belle victoire de l’équipe !!! Avec le soutien de mon fils !  @atleticodemadrid

Objavu dijeli L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21)

Kopirati
Drag cursor here to close