Novi klub

Lovro Majer pojačao Wolfsburg

Sport / Nogomet | 16. 08. 2023. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter/ VfL Wolfsburg / Lovro Majer pojačao Wolfsburg

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer sada je i službeno novi igrač Wolfsburga. Majer je s klubom potpisao petogodišnji ugovor, a na leđima će nositi broj 19.

Konačna cifra transfera iznosi 26 milijuna eura, plus dva milijuna eura bonusa, a u ugovoru se nalazi i dogovor o 15 posto odštete od budućeg transfera, tako da bi u konačnici cifra mogla rasti i iznad 30 milijuna eura.

Wolfsburg je Majera predstavio na izrazito kreativan način, kombinirajući Majerovu sliku s isječkom iz hit serije Ted Lasso, prenose Sportske novosti

"Nije tajna da Lovru već dugo imamo na listi. Kreativan, tehnički vješt igrač, dokazao je svoje kvalitete u Francuskoj u posljednje dvije godine. Također ima međunarodno iskustvo s Rennesom u Europskoj ligi i zagrebačkim Dinamom u Ligi prvaka. Tim smo više zadovoljni što smo sada pronašli rješenje i možemo ga dočekati ovdje u Wolfsburgu. S Lovrom ćemo u budućnosti biti još fleksibilniji u veznom redu, može se koristiti na sredini, ali također ima svoje prednosti izvana", rekao je sportski direktor VfL-a Sebastian Schindzielorz.

"Jako sam sretan što sam prešao u Wolfsburg i jedva čekam da konačno počnem. Jako se veselim radu s novim suigračima i trenerskim timom oko Nike Kovača. Želim pomoći momčadi, dati sve od sebe i dati svoj doprinos da ostvarimo naše ciljeve - ističe Majer.

Majer je u Francusku stigao prije dvije godine, za 12 milijun eura, koliko je pripalo Dinamu. Odigrao je 79 utakmica, dao devet golova i imao 16 asistencija. Trenutačno je na Transfermarktu procijenjen na 20 milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close