Hrvatski reprezentativac

Lovren Zenit mijenja zagrebačkim Dinamom?

Metaratings navodi da Lovren još nije odlučio hoće li se vratiti u Rusiju, te da će mu hrvatski prvak ponuditi ugovor do kraja sezone ako raskine s klubom iz Sankt Peterburga.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2022. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dejan Lovren, igrač ruskog Zenita

Ruski portal Metaratings objavio je kako će zagrebački Dinamo ponuditi ugovor Dejanu Lovrenu ako se ovaj odbije vratiti u Zenit.

Hrvatski reprezentativac trenutačno je s reprezentacijom u Kataru gdje Vatrene očekuju dva prijateljska ogleda, protiv Slovenije 26. ožujka te protiv Bugarske 29. ožujka. Metaratings navodi da Lovren još nije odlučio hoće li se vratiti u Rusiju, te da će mu hrvatski prvak ponuditi ugovor do kraja sezone ako raskine s klubom iz Sankt Peterburga.

Prije nešto više od dva tjedna je generalni direktor Zenita Aleksandr Medvedev izjavio da nijedan od njihovih devet stranih igrača, među kojima je i Lovren, nije izrazio želju za raskidom ugovora, prenosi HRT.

Za strane igrače koji nastupaju u Rusiji i Ukrajini, FIFA je objavila posebni prijelazni rok. Oni mogu potpisati za novi klub do 7. travnja, ali uz trajanje ugovora do 30. lipnja 2022. godine.

Lovren je u Zenit stigao 2020. iz Liverpoola, a ove sezone je odigrao 19 utakmica u svim natjecanjima. Prema Transfermaktu, njegova vrijednost procjenjuje se na sedam milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close