Čelnicima Lazija je bilo previše

Lotito: Tudor je tražio da promijenim osam igrača

"Tražio je da promijenim osam igrača. To je previše za ekipu koju smatram da je na razini. Ali otišao je kao ugledna osoba, to želim naglasiti", poručio je kontroverzni predsjednik Lazija.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2024. u 23:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je došao u Marseille, Igor Tudor se našao u problemima. Pojedini igrači nisu prihvatili način njegovog razmišljanja, pa ako hoćete i ponašanja. Ipak, ostao je Tudor na klupi ovog kluba 48 utakmica.

Puno više vremena nego u Rimu, kao trener Lazija. Svega 11 utakmica. Pored trzavica s igračima, tu su bile i one s Upravama klubova. Ako se mogu tako nazvati. Tudor je imao razumljive zahtjeve uoči iduće sezone, s obzirom da je klub najavilo napustiti nekoliko ključnih igrača, ali iz kluba je za svoje želje, odnosno prijeko potrebna pojačanja, dobio odbijenicu.

"Tražio je da promijenim osam igrača. To je previše za ekipu koju smatram da je na razini. Ali otišao je kao ugledna osoba, to želim naglasiti", poručio je kontroverzni predsjednik Lazija Claudio Lotito za talijanski portal Ansa.

Pred rimskim klubom sada je potraga za novim trenerom, kao Tudorovi nasljednici spominju se Miroslav Klose, Roberto De Zerbi i Massimiliano Allegri, međutim Lotito je istaknuo samo jednu stvar.

"Bitno je da budemo konkurentni, bili bi konkurentni i ove godine da nismo gubili bodove od nižerazrednih momčadi poput Salernitane. Ova momčad je zaslužila više", zaključio je Lotito.

Nezvanično, Tudor je zahtijevao da klub između ostalog dovede marokanskog reprezentativca Sofyana Amrabata (Manchester United) i nizozemskog veznjaka Calvina Stengsa (Feyenoord). Lotito i sportski direktor Fabiani imali su drukčija viđenja. 

Kopirati
Drag cursor here to close