U zadnji čas

Stočanin na Poljudu: Hajduk će Vuškovića zamijeniti iskusnijim stoperom

Nikola Katić je navodno već na Poljudu i trebao bi uskoro biti službeno predstavljen. Pisalo se da su za njega bili zainteresirani Dinamo i Rijeka, ali on je želio u Hajduk.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2021. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper Glasgow Rangersa Nikola Katić stiže u Hajduk, a Dalmatinski portal prenosi kako Ljubušak na Poljud dolazi na jednogodišnju posudbu.

Prije tri godine otišao je u Škotsku iz Slaven Belupa za 2.500.000 eura, a u momčadi Bilih trebao bi zamijeniti Marija Vuškovića koji je službeno potvrđen kao novi igrač HSV-a.

Dugo se nagađalo u koji će klub nadareni Vušković, a odlazak u redove njemačkog drugoligaša, bez obzira na rejting HSV-a, za mnoge je iznenađenje.

Katić je navodno već na Poljudu i trebao bi uskoro biti službeno predstavljen.

Navodno su zainteresirani za njega bili Dinamo i Rijeka, ali on je želio u Hajduk. Prema Transfermarktu vrijedi 1.900.000 eura, a ugovor s matičnim klubom ima do 2023. godine.

Mladi branič ima osam nastupa za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine i jedan za seniorsku u eri Ante Čačića.

Katić je u početku bio, može se kazati, pod posebnom 'zaštitom' legendarnog Stevena Gerrarda, ali nakon problema s ozljedom prošle godine pao je u drugi plan. Ukupno je za Rangerse ubilježio 37 nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close