Zaccagni, Zaniolo, Nasti..

Ljubavni trokut u svlačionici

Protiv Ukrajine su se obojica našli u početnoj postavi, ali na momčadskoj fotografiji moglo se vidjeti da su poprilično udaljeni jedan od drugoga.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Italije je u ciklusu kvalifikacija za Europsko prvenstvo ostvarila važnu pobjedu na domaćem terenu protiv Ukrajine. Duel na San Siru bio je ključan za Talijane, a golovima Interovog veznjaka Davida Frattesija stigli su do velike pobjede.

Međutim, trenutci slavlja u svlačionici su možda bili pomalo neugodni za dvojicu igrača iz početne postave zbog njihovih prepletenih ljubavnih života izvan terena.

Naime, 28-godišnji krilni igrač Lazija Mattia Zaccagni oženjen je influencericom Chiarom Nasti (21), koja je bila u vezi sa novim igračem Aston Ville Nicolom Zaniolom (24). Nasti i Zaniolo prekinuli su 2021. godine, a nedugo zatim je potvrđeno da se ona za vrijeme njihove veze zabavljala sa njegovim kolegom iz reprezentacije, Zaccaganijem.

Novi slavni par je potom u studenom dobio dječaka Thea prije nego što se vjenčao dva mjeseca kasnije. Ali ljubavni troukut došao je na naslovne strane u svibnju 2022. kada su pristalice Rome, ogorčeni rivali Lazija, skandirali: "Zaccanjijev sin je Zaniolov" i to za vrijeme proslave trofeja Konferencijske lige.

Na snimci se vidi kako se Zaniolo smije tijekom skandiranja, iako ostaje nejasno je li se zabavljao zbog pogrdnih stihova. No, dovelo je do toga da je Nasti isključila komentare na društvenim mrežama, što je pojedinima bio dovoljno jasan znak.

Nedugo nakon toga Zaniolo i Zaccagni su se našli zajedno na popisu bivšeg izbornika Italije Roberta Mancinija. Međutim, Zaniolo se povukao iz tima i tada se počelo nagađati o napetosti između njega i Zaccagnija uprkos njegovim tvrdnjama da je imao povredu skočnog zgloba.

Protiv Ukrajine su se obojica našli u početnoj postavi, ali na momčadskoj fotografiji moglo se vidjeti da su poprilično udaljeni jedan od drugoga. Zaniolo je bio u prvom redu zagrljen sa dvojicom suigrača, a suprug njegove bivše djevojke bio je prvi s lijeve strane.

Kopirati
Drag cursor here to close