Redsi po redu vožnje

Liverpool rutinski slavio protiv Aston Ville; Građani pali pred Svecima

Premda nije briljirao, engleski prvak je rutinski stigao do pobjede od 2:0 protiv gostiju iz Birminghama koji se i dalje nalaze u zoni ispadanja.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2020. u 00:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Novi prvak Engleske svladao je Aston Villu 2:0

U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je pobijedio Aston Villu sa 2-0 upisavši 29. pobjedu ove sezone.

Premda nije briljirao, engleski prvak je rutinski stigao do pobjede protiv gostiju iz Birminghama koji se i dalje nalaze u zoni ispadanja.

Nakon prvog poluvremena u kojem je imao svega dva udarca, najmanje u jednom poluvremenu ove sezone, Liverpool je u nastavku slomio goste golovim Sadia Manea (71) i Curtisa Jonesa (89).

U ranije odigranom susretu Newcastle i West Ham su 2-2 odigrali 2-2. Bila je to utakmica u kojoj su gosti dvaput vodili, ali nisu uspjeli ugrabiti cijeli plijen.

Vodeći pogodak za West Ham postogao je Michail Antonio u 4. minuti. Paragvajac Miguel Almiron je u 17. minuti izjednačio na 1-1, a gosti su ponovno poveli u 65. minuti golom Čeha Tomaša Součeka.

No, samo dvije minute poslije Jonjo Shelvey je postavio konačnih 2-2.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Burnley i Sheffield United su odigrali 1-1. Burnley je poveo pogotkom Tarkowskog u 43. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Egan u 80. minuti.

U večernjem terminu je Southampton svladao Manchester City rezultazom 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close