Bilić 'na tankom ledu'

Liverpool razmontirao Bilićev West Ham

Redse je do pobjede s dva gola vodio Salah koji je sa sedam golova na diobi drugog mjesta ljestvice strijelaca
Sport / Nogomet | 04. 11. 2017. u 20:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 11. kola Premier lige s 4:1 slavio na Olimpijskom stadionu protiv West Hama.

Čekićari su već u devetoj minuti zaprijetili preko Ayewa čiji udarac pogađa stativu.

Redsi su poveli u 21. minuti kada je kontru završava Salah. Samo tri minute kasnije već je 2:0 za goste, a u strijelce se ovog puta upisao Matip.

West Hamu je nadu u 55. minuti vratio Lanzini, no kratko je to trajalo jer je već u sljedećem napadu Oxlade Chamberlain u 56. minuti, prenosi Goal.com.

Konačno pitanje pobjednika, ali i dodatno uzdrmao Bilićevu poziciju na klupi čekićara drugim golom na utakmici riješio je Salah u 75. minuti.

U prvih pet susreta 11. kola engleskog nogometnog prvenstva domaće momčadi su ostvarile samo jednu pobjedu, a postignuto je svega osam golova pri čemu četiri na jednoj utakmici.

Stoke City i Leicester City su odigrali sjajnu utakmice sa četiri gola i nizom prilika na obje strane. Na koncu je završilo 2:2 nakon što su gosti vodili 1:0 i 2:1.

Preostale četiri utakmice ponudile su siromašan nogomet i četiri pobjede rezultatom 1:0 pri čemu su na tri susreta slavili gosti.

Jedinu domaću pobjedu izborio je Huddersfield Town protiv WBA, a susret je presudio pogodak Rajia van la Parra u 45. minuti utakmice.

REZULTATI:
West Ham United - Liverpool 1:4
Stoke City - Leicester City 2:2
Huddersfield Town - WBA 1:0
Newcastle United - Bournemouth 0:1
Southampton - Burnley 0:1
Swansea City - Brighton and Hove Albion 0:1

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close