Heartache!

Šok za Bilića u 97. minuti; Kolašinac junak Wengerova jubileja!

Treneru Arsenala Arsenu Wengeru ovo je bila 800. utakmica u Premier ligi te mu sada fali još samo 11 utakmica kako bi prestigao rekordera Sira Alexa Fergusona koji je vodio 810 utakmica u engleskoj prvoj ligi.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2017. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilićev West Ham bio je nadomak pobjede u 10. kolu Premier lige, vodio je u subotu 2:0 protv Crystal Palace, ali su domaćini uspjeli doći do remija u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Prema pisanju britanskih medija trener Slaven Bilić je prije tjedan dana dobio od vlasnika kluba dvije utakmice da spasi svoj posao, a u ponedjeljak su igrači u svom trening-kampu održali krizni sastanak na kojem je kapetan Mark Noble ukorio svoje suigrače.

Prvi dio ultimatuma Bilić je apsolvirao u srijedu kada su Čekičari, nakon što su gubili 0:2, velikim preokretom pobijedili Tottenham sa 3:2 i izborili plasman u četvrtfinale Liga kupa.

U subotu u prvenstvenom susretu protiv Crystal Palacea, Bilić je umjesto klasičnog 4-4-2 sustava krenuo u susret u formaciji 3-5-2, i to mu se isplatilo jer je West Ham vodio 2:0 na poluvremenu pogocima Javiera Hernandeza (31) i Andrea Ayewa (43).

Domaćini su smanjili u 50. minuti, a strijelac je bio Luka Milivojević iz penala. Obrana gostiju uspješno je odolijevala i činilo se da bi Čekičari mogli uspisati pobjedu. No, u sedmoj minuti sudačke nadoknade Wilfried Zaha donio je remi Crystal Palaceu, a suze navijačima West Hama.

Arsenal je kod kuće pobijedio Swansea 2:1. Momčad Arsena Wengera na poluvremenu je gubila 0:1, a gol za Velšane zabio je Clucas u 22. minuti.

U drugo poluvrijeme momčad iz Londona ulazi puno jače, što im se isplatilo u 51. minuti kada zabija reprezentativac BiH Sead Kolašinac, a samo sedam minuta kasnije Ramsey zabija na asistenciju strijelca prvog gola i tako postavlja konačan rezultat.

Treneru Arsenala Arsenu Wengeru ovo je bila 800. utakmica u Premier ligi te mu sada fali još samo 11 utakmica kako bi prestigao rekordera Sira Alexa Fergusona koji je vodio 810 utakmica u engleskoj prvoj ligi.

I vodeći Manchester City je upisao pobjedu, u gostima je dobio West Bromwich Albion sa 3:2, a strijelci su bili Leroy Sane (10), Fernandinho (15) i Raheem Sterling (64).

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close