"Ne znam u čemu je problem"

Ide li Livaja u Italiju? Menadžer pojasnio izjavu koja je uzbudila Hajdukovce

"Pitanje je bilo usmjereno prema mogućnostima igrača, ali nije bilo govora o tome da bi Livaja napustio Hajduk", objasnio je Cavaliere.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2023. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ide li Hajdukov golgeter u Italiju? Izjava je odjeknula i više nego se očekivalo. Izjava da bi Livaja mogao na Apenine. Što je prava istina, "kuha" li se neki ozbiljni transfer upitali smo Vincenza Cavalierea, menadžera najboljeg igrača Hajduka i HNL-a.

"Ne znam u čemu je problem ako sam rekao da Livaja može igrati u Italiji. To je bilo hipotetičko pitanje. Kao da me pitate može li Kramarić igrati u Italiji. Jasno da može", počeo je Cavaliere s objašnjenjem izjave koja je podigla na noge hajdučki navijački puk.

"Ali to ne znači ništa više od toga. Dakle, Livaja može igrati u Italiji, ali nisam rekao da će otići u Italiji. Pitanje je bilo usmjereno prema mogućnostima igrača, ali nije bilo govora o tome da bi Livaja napustio Hajduk", objasnio je Cavaliere.

Sve je jasno. Za Livaju uvijek ima upita, a kako i ne bi bilo kada je riječ o hrvatskom reprezentativcu, 28-godišnjaku koji drugu godinu zaredom dominira u HNL-u. Ali, Livaja ne ide u Italiju. U Serie A može igrati, ali i dalje će biti u Hajduku, pišu Sportske novosti

Kopirati
Drag cursor here to close