Podijeljena mišljenja

Livaja razljutio srbijanske medije: "Strašno"

Mediji u Srbiji pišu da je najbolji igrač Bijelih, "umjesto da slavi trofej, odlučio vrijeđati navijače Šibenika" te da su se njegovi suigrači rado pridružili pjesmi.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potez Marka Livaje, koji je nakon pobjede Hajduka nad Šibenikom u finalu Hrvatskog kupa (2:0) uzeo megafon i poveo uvredljivu pjesmu "Freze, traktori i seoski putevi", odjeknuo je i u susjedstvu.

Mediji u Srbiji pišu da je najbolji igrač Bijelih, "umjesto da slavi trofej, odlučio vrijeđati navijače Šibenika" te da su se njegovi suigrači rado pridružili pjesmi.

Spominju i gestu dizanja dva prsta nakon pogotoka, kao aluziju na činjenicu da Šibenik ispada u drugu ligu. Sportal je Livajin potez protumačio kao odgovor na uvredljivi transparent koji ga je dočekao u Rijeci, prenose Sportske novosti

"Na jednom od mostova bila je izvješena poruka 'Livaja, poliži mi j*ja'. Zbog toga im se odlučio osvetiti na ovaj način", ističu.

Pod egidom "Strašno", Kurir je Livajin potez ocijenio kao veliki skandal. 

Domaći Sportsport.ba pak piše da je "nogometaš koji je poznat po srčanosti i čvrstom karakteru svoje govorio na terenu", ali da je "sve ostalo u sjeni skandala".

"Šibenčani neće imati priliku uskoro se osvetiti Livaji, barem ne na terenu, jer ih od sljedeće sezone čekaju utakmice u nižem rangu i mogu zaboraviti na susjedske derbije s Hajdukom."

Što se pak Livaje tiče, zaključuju:

"Hrvatski reprezentativac je poznat kao omiljen lik među navijačima poljudskog kluba. Nema sumnje da će im nakon ove geste još više porasti u očima."

Kopirati
Drag cursor here to close