Raduje se guštanju

Lionel Messi prekinuo nagađanja i objavio gdje nastavlja karijeru

"Ovo je po prvi puta nakon tko zna koliko godina da ću imati više dana odmora tijekom prosinca. Iskoristit ću ih kako bi bio u Argentini, sa svojim najdražima. Isključujem odlazak u neki klub na posudbu".
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 22:12 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Platforma X/Exclusive Messi / Lionel Messi

Iako su mediji nagađali kako bi Lionel Messi tijekom predstojeće zime mogao potpisati 'ugovor o djelu' s Barcelonom, nakon što se njegov Inter Miami nije plasirao u doigravanje MLS lige, jasno je kako od toga neće biti ništa.

"Prosinac ću iskoristiti za odmor, neću otići nigdje na posudbu", poručio je argentinski nogometaš Lionel Messi koji je pogocima donio novu pobjedu Argentini u kvalifikacijama za iduće SP kod Perua od 2:0.

Oba pogotka dao je Messi za aktualne svjetske prvake te je argentinskim novinarima rekao kako ne odlazi u Barcelonu i ni jedan drugi klub na posudbu.

"Ovo je po prvi puta nakon tko zna koliko godina da ću imati više dana odmora tijekom prosinca. Iskoristit ću ih kako bi bio u Argentini, sa svojim najdražima. Isključujem odlazak u neki klub na posudbu", rekao je Messi koji je za Inter Miami, u svim natjecanjima, odigrao 13 utakmica te je postigao 11 pogodaka uz osam asistencija.

"U siječnju se vraćam u Miami kako bih odradio predsezonu, krenuo ispočetka i bio što spremniji za nove izazove sa svojim klubom. Nažalost, nismo ovaj put uspjeli izboriti doigravanje MLS lige, ali to mi je samo poticaj za dalje", dodao je 36-godišnji Argentinac.

Kopirati
Drag cursor here to close