Zabrinut za obitelj

Lewandowski primio ozbiljne prijetnje!

"Otkako je Robert rekao da neće obnoviti ugovor, širile su se razne lažne vijesti kako bi ga povrijedile i stvorile ogorčenost prema njemu. Zbog toga je bilo mnogo mržnje i ozbiljnih prijetnji protiv njega na internetu".
Sport / Nogomet | 12. 07. 2022. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak navečer Robert Lewandowski (33), Bayernova superzvijezda, vratio se u München po prvi put otkako je počela njegova borba za transfer.

Poljak je nešto iza 21 sat izašao iz svog privatnog zrakoplova u zračnoj luci u Münchenu. Odmah su mediji uočili da je sletio bez supruge Anne (33) i dviju kćeri Klare (5) i Laure (2).

Sada je jasno zašto je Lewandowski na put krenuo sam: Bayernov napadač zabrinut je za svoju obitelj! Prema poljskim novinama WP Sportowe Fakty, napadač je nedavno primio prijetnje smrću na društvenim mrežama, za koje se kaže da su bile usmjerene i njegovoj obitelji.

U privatnom okruženju Lewandowskog također postoji zabrinutost zbog reakcija na njegov zahtjev za odlaskom.

Prijatelj Lewandowskog Tomasz Zawiślak za BILD je izjavio: "Robert je uvijek mogao računati na podršku navijača Bayerna i ima veliko poštovanje prema njima, ali mnoge laži koje su o njemu isplivale na površinu izazvale su zabrinjavajuće reakcije, pogotovo kada se radi o obitelji".

"Navijači ne znaju kako su zapravo izgledali razgovori Roberta i uprave kluba. Sve što znaju temelji se na jednostranoj i često jako iskrivljenoj poruci".

Prije dva tjedna, Zawiślak, koji vodi "Tim Lewandowski" i odgovoran je za marketing i odnose s javnošću Lewandowskog, već je izrazio kritiku načina na koji se postupalo s Lewandowskim.

"Ne znam odakle dolaze glasine o štrajku. Nikada nije bilo takve primisli. Otkako je Robert rekao da neće obnoviti ugovor, širile su se razne lažne vijesti kako bi ga povrijedile i stvorile ogorčenost prema njemu. Zbog toga je bilo mnogo mržnje i ozbiljnih prijetnji protiv njega na internetu. Igrati se s emocijama je dio nogometa, ali ovih dana je potrebno biti jako oprezan i ne prijeći određene granice", kazao je.

Čini se da su neki navijači bili toliko uznemireni zbog vijesti oko transfera sedmerostrukog najboljeg strijelca Bundeslige da su sada prešli granicu – i razdvojili obitelj Lewandowski, barem nakratko.

Kopirati
Drag cursor here to close