Susret u Münchenu

Lewa i Braco 'na male': Kako je protekao posjet Lewandowskog bivšem klubu?

Lewandowski se u Bayernu sastao sa Salihamidžićem, a na izlasku iz klupskih prostorija okupljeni navijači vikali su mu - 'Hala, Madrid!', ali 34-godišnji napadač Barcelone samo je srdačno mahao.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2022. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Lewandowski je kratko posjetio svoj bivši klub FC Bayern

Nenadmašni strijelac Robert Lewandowski je nakon osam godina napustio Bayern i otišao u Barcelonu za 50 milijuna eura. Poljski centarfor dugo je objašnjavao kako mu je san zaigrati za Barcelonu te da je zbog toga poželio napustiti njemačkog prvaka.

Poljakov stav i način na koji je isposlovao odlazak ne toleriraju u Münchenu. Uprava kluba razočarana je njime, kao i navijači.

Nakon što je u žurbi napustio Njemačku, obećao je da će se vratiti kako bi se srdačno oprostio sa svima u klubu.

Poljak je proteklih tjedana verbalno zaratio sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem, no svejedno je došao posjetiti sve u klubu. Bild piše kako su Braco i Lewa danas imali 15-minutni razgovor.

"Robert je došao u moj ured da se pozdravimo, pričali smo 15 minuta, otvoreno smo razgovarali i sve smo razjasnili. Robert je napravio sjajan posao za FC Bayern, to treba zapamtiti. Također zna što duguje FC Bayernu. Poželjeli smo mu sve najbolje u novom izazovu", izjavio je Salihamidžić za klupsku stranicu. 

Izvršni direktor Oliver Kahn također je ocijenio kako je lijepo što je Robert opet svratio u njegov ured: "Razgovarali smo o svemu, rastali se u dobrim odnosima i ostat ćemo u kontaktu i ubuduće. Robert i FC Bayern, to je bila i ostat će posebna, uspješna priča. Želimo mu sve najbolje u FC Barceloni."

Na izlasku iz klupskih prostorija okupljeni navijači vikali su mu - 'Hala, Madrid!', ali 34-godišnji napadač Barcelone samo je srdačno mahao.

Kopirati
Drag cursor here to close