Premier League

Leicester preko Chelseaja do vrha ljestvice; Poraz West Broma

Lisice su posao riješile u prvom dijelu kada su zabili oba gola. Ndidi je pogodio u 6. minuti za 1:0, da bi za 2:0 strijelac bio Maddison. Leicester je tako preuzeo vrh s 38 bodova, jednim više od Manchester Uniteda, koji ima i utakmicu manje.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leicester je u derbiju 18. kola pobijedio Chelsea 2:0 i preuzeo vrh Premier lige.

Lisice su posao riješile u prvom dijelu kada su zabili oba gola. Ndidi je pogodio u 6. minuti za 1:0, da bi za 2:0 strijelac bio Maddison.

Mateo Kovačić odigrao je 90. minuta za goste.

Leicester je tako preuzeo vrh s 38 bodova, jednim više od Manchester Uniteda, koji ima i utakmicu manje.

Pobjedu je u utorak ubilježio i West Ham nad West Bromom.

Čekićari su veliki bunker gostiju probili tek u sučevoj nadoknadi prvog dijela. Coufal je ubacio u peterac gdje se sjajno snašao Bowen te netipično tijelom pospremio loptu u mrežu za 1:0.

Na samom startu drugog dijela gosti su došli do izjednačenja. Grosicki je u 51. minuti proigrao Pereiru, koji topovskim udarcem para mrežu domaćina za 1:1.

Međutim, omiljenim bunkerom Sama Allardycea gosti ipak nisu izdržali do kraja jer ih je u 66. minuti kaznio Antonio na asistenciju Yarmolenka za konačnih 2:1.

West Ham je ovom pobjedom nastavio sa sjajnom sezonom te su trenutno na sedmom mjestu s četiri boda manje od mjesta koje vode u Europu, dok je WBA pretposljednji.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close