Coppa Italia

Lazio u finalu talijanskog kupa: Jezivi pad najskupljeg Srbina

Lazio je do finala odveo gol Corree u 58. minuti. Senad Lulić odigrao je čitav susret za Lazio, a Milan Badelj zamijenio je Luisa Alberta pred kraj utakmice.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2019. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Corrieredellosport.it / Correa je odveo Lazio u finale Coppa Italije

Nogometaši Lazija igrat će u finalu Talijanskog kupa nakon što u u uzvratu na San Siru protiv Milana slavili s 1:0. U prvoj utakmici u Rimu nije bilo golova.

Lazio je do finala odveo gol Corree u 58. minuti. Senad Lulić odigrao je čitav susret za Lazio, a Milan Badelj zamijenio je Luisa Alberta pred kraj utakmice.

Rimljani su ostali bez Sergeja Milinkovića-Savića, nezamjenjivog veznjaka i igrača za kojeg je prošlog ljeta odbio Realovih 160 milijuna eura.

Srpski reprezentativac stradao je u 15. minuti utakmice na San Siru i to prilikom neuspješnog pokušaja zaustavljanja suparnika.

Krenuo je na Susa, koji ga je prevario driblingom. SMS je proklizao u prazno, noga mu je ostala iza, a aterirao je tako što je cijelom težinom pao na svoje koljeno.

To je izgledalo doista gadno. Milinković-Savić naravno nije mogao nastaviti utakmicu, a s terena je izašao u suzama.

Ovo je samo novi udarac pred kraj jako loše sezone za nogometaša koji je prošle sezone i ljetnog prijelaznog roka bio svjetski hit. Nakon sjajnih igara za Lazio cijena mu je skočila na 150 milijuna eura, ali otišao je sa Srbijom na Mundijal, gdje je odigrao ispod prosjeka, da bi u aktualnoj sezoni nastavio igrati na istoj razni, što je dovelo do pada njegove tržišne vrijednosti.

U drugom polufinalu večeras igraju Atalanta i Fiorentina (prva utakmica 3-3).

Kopirati
Drag cursor here to close