Coppa Italia

Lazio na penale svladao Inter u Milanu i prošao u polufinale Kup Italije

Velika borba vodila se svih 120 minuta na San Siru, a na kraju su nakon boljih izvođenja jedanaesteraca dalje prošli nogometaši Lazija.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2019. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Lazija prošli su u polufinale talijanskog Kupa nakon što su na penale pobijedili Inter u Milanu rezultatom 4:3 (1:1).

Velika borba vodila se svih 120 minuta na San Siru, a na kraju su nakon boljih izvođenja jedanaesteraca dalje prošli nogometaši Lazija.

Iako je prvih 90 minuta bilo vrlo sadržajno, utakmica je u regularnom dijelu igre završio bez pogodaka.

Najveću priliku za domaćine imao je Antonio Candreva u 63. minuti, ali je iz izgledne prilike pucao preko gola.

Kod Lazija najveću priliku imao je Ciro Immobile u 31. minuti, a njegov udarac je sjajnom reakcijom zaustavio vratar Samir Handanović.

U zadnjim minutama regularnog dijela utakmice vidjeli smo još po priliku na obje strane, ali nije bilo pogodaka.

U produžecima su gledatelji svjedočili istinskoj drami, a prvi su poveli nogometaši Lazija. Igrala se 108. minuta kada je Ciro Immobile uz dosta sreće pospremio loptu u mrežu. Činilo se kako će gosti proći u polufinale, ali onda je u doslovno posljednjim sekundama utakmice Milinković-Savić skrivio kazneni udarac, iako je prekršaj možda bio i izvan kaznenog prostora.

Mauro Icardi je realizirao jedanaesterac i odluka o polufinalistu je odlučena nakon udaraca s bijele točke.

Za Inter su pogodili Brozović, Icardi i Soares, dok su Lautaro i Naingolan promašili, a za Lazio su uspješni bili Immobile, Parolo, Acerbi i Lucas. Neuspješan je bio jedino Durmisi.

Kopirati
Drag cursor here to close