Nema sreće

Lampard objavio loše vijesti u vezi s Kovačićem: Ozljeda bi mogla biti teška

“I Mateo i Willian izašli su zbog ozljede Ahilove tetive. Nadamo se da Willianu nije ništa opasno, ali Kovačićeva ozljeda mogla bi biti teška. Ne izgleda dobro. Nemamo sreće s ozljedama u posljednje vrijeme, ali moramo se nositi s time”.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2020. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internewscat / Mateo Kovačić ozlijedio se na utakmici protiv Liverpoola

U osmini finala FA cupa Chelsea je na svom terenu u utorak svladao Liverpool sa 2-0 golovima Williana (13) i Rossa Barkleyja (64).

Standardni prvotimac Chelseaja Mateo Kovačić napustio je igru u 42. minuti zbog ozljede.

Kovačić je teren napustio s bolnom grimasom na licu, šepajući uz pomoć liječnika. Nastradao mu je gležanj u duelu s Williamsom i Maneom, a nakon utakmice trener Frank Lampard otkrio je kako bi moglo biti riječi o ozbiljnijoj ozljedi.

“I Mateo i Willian izašli su zbog ozljede Ahilove tetive. Nadamo se da Willianu nije ništa opasno, ali Kovačićeva ozljeda mogla bi biti teška. Ne izgleda dobro. Nemamo sreće s ozljedama u posljednje vrijeme, ali moramo se nositi s time”, rekao je Lampard.

Chelsea bi se mogao trenutačno nazvati bolnicom jer nedostaje im više od polovice igrača iz udarne momčadi, uz Kovačića i Williana, nedostaju Loftus-Cheek, Pulisic, Odoi, Abraham, Christiansen, Kante, a Jorginho ima suspenziju od tri utakmice…

Isto tako, navijači žale gubitkom Kovačića.

“Ozljeda Kovačića nešto je najgore što se moglo dogoditi Chelseaju u ovom trenutku. Nećemo imati Kantea, niti Jorgihna, opcije su nam limitirane”, “Molim Boga da Kovačić nije teže ozlijeđen”, “Ako je Kova ozlijeđen, sezona za nas je gotova”, “Plakat ću ako je teže ozlijeđen”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close