30.000 funti

Lampard kažnjen zbog komentara nakon poraza od Liverpoola

Nogometni savez Engleske (FA) priopćio je danas da je trener Evertona Frank Lampard prekršio pravilo E2 "u vezi s komentiranjem u medijima"
Sport / Nogomet | 31. 05. 2022. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener engleskog nogometnog kluba Evertona Frank Lampard kažnjen je u utorak s 30.000 funti, odnosno više od 35.000 eura, zbog komentiranja suđenja u ligaškoj utakmici protiv Liverpoola u travnju ove godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Nogometni savez Engleske (FA) priopćio je danas da je Lampard prekršio pravilo E2 "u vezi s komentiranjem u medijima", javlja BBC.

Lampard je bio ljut pošto sudac  Stuart Attwell nije dosudio jedanaesterac za njegovu ekipu, nakon starta Joela Matipa nad Anthonyjem Gordonom.

Lambard je nakon poraza rezultatom 0:2 rekao da bi penal bio dosuđen da je situacija bila u korist Evertonovog gradskog rivala.

"To je bio penal, ne dobijete ih na Anfieldu. Da je to bio Mohamed Salah na strani Kopa, mislim da bi sudac dosudio penal. Bio je prekršaj na Anthonyju", rekao je tada Lampard.

Everton je poslije utakmice kontaktirao Udruženje profesionalnih sudaca s pitanjem zbog čega start nad Gordonom nije razmotren.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close