Fener je napravio ono što je najavio

Lakrdija u Superkupu Turske

Galatasaray je zabio odmah u prvoj minuti, a onda su igrači Fenerbahçea samo išetali s terena.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2024. u 01:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čega se sve nismo nagledali ove sezone u turskom nogometu. Napada na suce, napada navijača na protivničke igrače, prekida utakmica. Međutim, ono što se dogodilo prije, za vrijeme i nakon utakmice Superkupa teško da smo ikada vidjeli u bilo kojoj ligi.

Utakmica Superkupa Turske se trebala igrati u Saudijskoj Arabiji, ali je ispolitizirana pa se nije igrala. Sada je opet bilo problema oko termina, čelnici Fenerbahçea nisu bili zadovoljni jer se ekipa priprema za utakmicu Konferencijske lige protiv Olympiakosa. Kako nije došlo do dogovora, Fenerbahçe je na najavljeni spektakl Superkupa poslao juniore.

Galatasaray je zabio odmah u prvoj minuti, a onda su igrači Fenerbahçea samo išetali s terena. Nakon nereda u Trabzonu, te prijetnji da će istupiti iz lige, tursko prvenstvo se nastavilo. Fenerbahče je tražio od Saveza da se odgođena utakmica Superkupa ponovno odgodi.

Tražili su odgodu zbog utakmice Konferencijske lige te strane suce. Kako im želja nije ispunjena, napravili su ono što su i najavljivali – poslali juniore na dvoboj protiv Galatasaraya. Nakon što su juniori Fenera napustili teren, počelo je veliko "provokativno" slavlje igrača Galatasaraya.

Kopirati
Drag cursor here to close