Užasna scena na utakmici

VIDEO: ‘Kung-fu‘ udarcem poslao protivnika ravno u bolnicu

Marseille našega Igora Tudora, koji trenutno koristi usluge Erica Baillyja, bili su veliki favoriti u utakmici protiv četvrtoligaša Hyeresa.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2023. u 21:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrač Manchester Uniteda na posudbi u Marseilleu, Eric Bailly, šokirao je nemarnim potezom u susretu francuskoga Kupa protiv Hyeresa i suparnika užasnim "kung-fu" poslao ravno u bolnicu.

Marseille Igora Tudora, koji trenutno koristi usluge Erica Baillyja, bili su veliki favoriti u utakmici protiv četvrtoligaša Hyeresa. Međutim, morali su to učiniti na teži način nakon što je Bailly poslan na rani "odmor" već u 15. minuti.

Branič je htio izbiti loptu, ali ju je u potpunosti promašio i potom pružio nogu u prsa napadača. Bailly je zasluženo dobio crveni karton zbog svoje nesmotrenosti. Ofenzivac Hyeresa Moussa N‘Diaye nije mogao nastaviti utakmicu, prenosi jutarnji.

Viđeno je kako ga izvlače s terena i stavljaju u kola hitne pomoći kako bi ga odvezli u bolnicu. Francuski mediji prenose da se N‘Diaye oporavlja i bit će podvrgnut testovima.

Unatoč padu na deset igrača, Marseille je još uvijek bio u stanju pobijediti u srazu. Bivša zvijezda Arsenala Alexis Sanchez pogodio je iz penala u 46. minuti da bi se za konačan rezultat (0:2) pobrinuo Bamba Dieng golom u 70. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close