Drama u Širokom Brijegu

VIDEO | Krupa u posljednjim sekundama šokirala Pecaru

Široki Brijeg u sljedećem kolu na Pecari dočekuje Velež, dok će Krupa bodove za ostanak u Premijer ligi tražiti protiv Slobode na svom terenu.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2021. u 07:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmici 25. kola Premijer lige BiH na Pecari bodove su podijelili Široki Brijeg i Krupa, a rezultat je na kraju bio 2:2.

Prva ozbiljnija situacija na susretu dogodila se u 16. minuti kada su domaći imali priliku preko Jurilja koji pogađa vratnicu, a tridestak sekundi kasnije gosti dolaze u vodstvo preko Nikole Dujakovića.

Video: Sažetak utakmice na Pecari

U 20. minuti Široki Brijeg stiže do izjednačenja preko Zachare koji pogađa na asistenciju Medića. Dobra prilika dogodila se opet za Krupu u 28. minuti kada je Vukmanović izašao sam ispred Miškića koji je obranio njegov udarac. U 28. minuti žuti karton je nakon prekršaja dobio domaći kapetan Božo Musa. U 32. minuti Kolak brani udarac Begića nakon čega uzbuđenja više nije bilo do kraja prvog poluvremena.

Na početku drugog poluvremena u 49. minuti žuti karton dobiva gostujući igrač Čivić. U 55. minuti Vukmanović izlazi jedan na jedan s Miškićem, ali golman Širokog brani taj pokušaj, a minutu kasnije kod Krupe žuti karton je zaradio Pavlović.

Domaći dolaze do preokreta u 70. minuti kada pogađa Kristijan Medić nakon greške vratara gostiju Kolaka. Pet minuta kasnije Marko Jurić ne koristi sada veliku priliku iz blizine. Za prekršaj u napadu napadač Širokobriježana Stipe Jurić u 90. minuti dobiva žuti karton. Krupa u 93. minuti dolazi do pogotka za izjednačenje i osvaja bod na Pecari.

Nakon susreta trener gostiju Vladimir Ilić je pohvalio igru obje momčadi i izrazio zadovoljstvo osvojenim bodom.

''Čudna utakmica koja je mogla otići na jednu ili drugu stranu. Na kraju mislim da je ovo realan rezultat. Mi smo prošlu utakmicu izgubili dva boda, sad smo osvojili bod u posljednjim minutama, to je nogomet. Večeras su svi mogli uživati u utakmici. Čestitam igračima Širokog što nisu zadržavali vrijeme kad su imali vodstvo'', rekao je Ilić.

Trener Širokobriježana Toni Karačić čestitao je Krupi na osvojenom bodu i zaželio sreću u nastavku natjecanja.

''S rezultatom sigurno nismo zadovoljni, a Krupa je bila dosta opasna. Prvo poluvrijeme je bilo na visokoj razini s obje strane. U drugom poluvremenu nismo imali mirnoće u napadu. Bez obzira na to što smo na kraju primili gol, činjenica je da smo bili u nekom grču. Na kraju, većinom kada momčad napada iz nekih standardnih situacija i iz nekih otpadaka, postigli su pogodak i ja im želim čestitati i poželjeti sreću u nastavku prvenstva. Na nama je da povučemo stvari, analiziramo i što bolje se pripremimo za sljedeću utakmicu'', rekao je Karačić.

Široki Brijeg u sljedećem kolu na Pecari dočekuje Velež, dok će Krupa bodove za ostanak u Premijer ligi tražiti protiv Slobode na svom terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close