FOTO / VIDEO

Krunoslav Rendulić u mjesec dana u novom klubu kreirao čudo

Njegova momčad na domaćem terenu svladala je 3:2 Qarabag. Isti onaj Qarabag koji je prije samo mjesec dana imao Bayer Leverkusen na konopcima.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2024. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sabah Football Club / Krunoslav Rendulić u mjesec dana na klupi Sabaha je kreirao malo čudo

Vinkovčanin Krunoslav Rendulić tek je prije nešto više od mjesec dana sjeo na klupu Sabaha iz Bakua, a već je kreirao pravo malo čudo.

Naime, njegova momčad na domaćem terenu svladala je 3:2 Qarabag. Isti onaj Qarabag koji je prije samo mjesec dana imao Bayer Leverkusen na konopcima s 0:2 na BayAreni i prolaz u četvrtfinale Europske lige.

Ipak, momčad Xabija Alonsa čudesno se izvukla u sudačkoj nadoknadi, ali gotovo svi zapljeskali su hrabrom pristupu Azera u dvomeču s hit-momčadi Bundeslige, prenosi Gol.hr

Da se radi o itekako moćnoj momčadi u tamošnjoj ligi, govori činjenica da je Qarabag ostavio svoje pratitelje daleko u prašini i ima čak 25 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Neftcija nakon 30. kola prvenstva.

U ponedjeljak nije sve krenulo po planu Krunoslava Rendulića. Već je u sedmoj minuti Qarabag poveo preko Andradea, ali baš kao da je taj pogodak trebao da prodrma momčad hrvatskog stručnjaka.

Već je Sabah u 16. minuti izjednačio preko Seydiyeva, a potpuni preokret u prvom dijelu kreirao je Sekidika.

Domaćini su do kraja susreta povisili na 3:1 preko Mutallimova, dok je konačnih 3:2 postavio Akhundzade u 76. minuti.

Ovom pobjedom Sabahu i dalje drži živu nadu za Europom na ljeto, trećeplasirana Zira bježi im tek tri boda šest kola prije kraja prvenstva.

Dodajmo da je Rendulić upisao tri pobjede i dva poraza otkako je preuzeo Sabah.

 
Podsjetimo, Krunoslav Rendulić prvi je trener u povijesti koji je HŠK Zrinjski donio duplu krunu.
 
Presudio mu je poraz od Veleža, no on je istaknuo kako je postao žrtva svog uspjeha te je letvica podignuta visoko, a očekivanja postala nerealna.
Kopirati
Drag cursor here to close