Novi Adler

Kristijan Jakić iz Zagreba preselio u Frankfurt

U prošloj sezoni impresionirao je Jakić na putu prema četvrtfinalu Europa lige čime je došao na radar mnogih europskih klubova.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nekoliko dana pregovora napokon je riješen transfer Kristijana Jakića u Eintracht.

Kristijan Jakić je u Dinamu proveo samo godinu dana nakon dolaska iz Lokomotive, odigrao je 58 utakmica, upisao četiri pogotka.

U prošloj sezoni impresionirao je na putu prema četvrtfinalu Europa lige čime je došao na radar mnogih europskih klubova.

O transferu u Eintracht govorilo se proteklih tjedan dana vrlo intenzivno, a sam Jakić bio je i strijelac u pobjedi Dinama protiv Osijeka (2:0) u nedjelju.

"Jakić je igrač s odličnim karakteristikama za rad u obrani, kvalitetnim pregledom igre i snagom u duelima. Odlično se razvijao proteklih godina, a vjerujemo da će tako nastaviti i kod nas, unaprijedit će našu momčad", kazao je sportski direktor frankfurtske momčadi Markus Krösche.

Kad je riječ o transferu, dogovorena je jednogodišnja posudba s obvezom otkupa idućeg ljeta kada će Dinamo zaraditi najmanje sedam milijuna eura, a uz razne dodatke iznos može porasti i do deset milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close