Para na paru

Dinamo dogovorio još jedan unosan transfer igrača

Dinamov vezni igrač Kristijan Jakić sve je dogovorio s Bundesligašem Eintracht Frankfurtom i trebao bi im pristupiti kad uspješno odradi liječnički pregled.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2021. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Novi level za Jakića: Bundesliga

Hrvatski prvak Dinamo zaključio je europske kvalifikacije s gorkim okusom poraza u playoffu od moldavskog Šerifa.

Iako je plasman u skupine Europa lige ocijenjen kao uspjeh u Maksimiru, uvjerljiv poraz od Šerifa raskrinkao je mnoge probleme Modrog kadra, a čini se da potencijal za dobar rezultat u Europskoj ligi postaje još tanji.

Name, vezni igrač Kristijan Jakić sve je dogovorio s Bundesligašem Eintracht Frankfurtom i trebao bi im pristupiti kad uspješno odradi liječnički pregled.

Sportske novosti prenose kako je dogovoren iznos odštete od 7.000.000 eura, a hrvatski prvak dobit će i 30 posto od sljedećeg transfera. Isto je objavio i njemački Sky News.

Jakić je preskočio uzvratnu utakmicu protiv Šerifa u doigravanju za Ligu prvaka zbog problema s ozljedom, a šuškalo se kako je čak i odbio nastupiti zbog transfera, ali trener Damir Krznar je poslije ždrijeba skupina Europa lige to odlučno negirao.

Da je Dinamo prošao u Ligu prvaka po skupinama, zaradio bi na koncu 20-tak milijuna eura. Modri su taj iznos nadmašili prodajom Majera (13 mil. + bonusi), Jakića (7 mil. + bonusi) i Gavranovića (3 mil.).

Kopirati
Drag cursor here to close