Prozivka u Gabeli

Krenuo GOŠK: S novim pojačanjima do Premijer lige

Trener GOŠK-a na prvoj prozivci imao je 28 nogometaša, uključujući i nekoliko novih, dok Ivan Peko nije došao jer je pozitivan na Covid-19.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2022. u 16:59 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Bubalo izvršio je prozivku igrača čime je GOŠK iz Gabele počeo pripreme za nastavak sezone. GOŠK je prvi dio sezone završio na prvom mjestu Prve lige Federacije BiH, a ako tu ostane izborit će povratak u Premijer ligu.

Da tu žele ostati govore i pojačanja, pa se momčad Ivana Bubala pojačala s nekoliko igrača. U Gabelu su stigli napadač Neven Vujica, veznjak Luka Nižić, dok se vratio nekadašnji vezni igrač Stjepan Vego. 

Stigla su i dvojica mladih, Petar Miličević i Nikša Šilić. Svi oni bili su na prozivci, a nije bilo iskusnog Ivana Peke koji je pozitivan na Covid-19.

 "Imamo pet ili šest novih igrača, dvojica ili trojica su na probi, pa vidjet ćemo tko će ostati. Ostavili smo kostur ekipe, a pojačanja bi trebala povećati kvalitetu. Kao što smo govorili i jesenas, idemo postepeno, a nadam se da ćemo završiti sezonu tamo gdje smo bili na kraju polusezone", kazao je Bubalo.

Bljesak.info / Ivan Bubalo

Prema njegovim riječima momčad GOŠK-a radit će u Gabeli do turnira kojeg će organizirati 5. i 6. veljače, a nakon toga postoji mogućnost da odu u Trebinje ili Međugorje.
 
Gabeljani imaju premijerligaške ambicije, iako to javno ne iznose.
 
"Cilj GOŠK-a je da uvijek ide na dobar rezultat, a neće biti tagedija što god da se desi. Imamo šest novih igrača, ciljano smo dovodili mlade uz par iskusnijih, a sve to da se napravi dobar rezultat ovog proljeća", poručio je predsjednik kluba Lujo Ilić.
 
Kopirati
Drag cursor here to close