Strateg GOŠK-a

Bubalo: Pobjeda u zadnjem kolu bi značila kvalitetno zaključiti jesen

GOŠK će se jesenski dio zaključiti utakmicom sa Simm-Bau na svom terenu. Igman gostuje u Goraždu pa je još uvijek moguće da Gabeljani na kraju osvoje titulu jesenskog prvaka.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2021. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći vezani remi je upisao gabelski GOŠK kod Budućnosti iz Banovića (1:1) u okviru 14. kola Prve lige FBiH i tako pao na drugo mjesto ljestvice iako su jedina neporažena ekipa kompletnog natjecanja.

Gabeljani su vodili u Banovićima golom Ahmeda Hasanovića u 35. minuti, da bi u samoj završnici, u 88. minuti za izjednačenje zabio Eldin Trumić.

''Imali smo dva remija u gostima, jedan kući, ali su posljednje dvije utakmice bila dva derbija. Na kraju mogu reći da je i ova utakmica završila realnim rezultatom. U prvom dijelu smo imali kontrolu, dok je u drugom dijelu bila druga slika, a domaćini su pokušavali dugim loptama. Nekako smo to uspjeli kontrolirati sve do 88. minute gdje nismo dobro reagirali. Zasluženo su zabili gol jer su pritiskali cijelo vrijeme. Dugim loptama su nam stvarali probleme, a tu nam je puno nedostajao Blaž Bošković koji je bio sa mladom reprezentacijom BiH. Ni izmjene nam nisu donijele očekivanu energiju u nastavku'', komentirao je za Dnevni list trener GOŠK-a Ivan Bubalo.

Budućnost ipak ima samo jedan poraz na jesen, po čemu su uz bok neporaženim Gabeljanima.

''I protivnik se nešto pita, a oni nisu bez razloga u samom vrhu ljestvice, plus su igrali pred svojom publikom. Domaćin je bio korektan i mogu im se zahvaliti na gostoprimstvu. Ukupno prava prvenstvena utakmica, na jako teškom terenu, a remi je bio najrealniji'', ocijenio je.

GOŠK će se jesenski dio zaključiti utakmicom sa Simm-Bau na svom terenu. Igman gostuje u Goraždu pa je još uvijek moguće da Gabeljani na kraju osvoje titulu jesenskog prvaka.

''Pozicije se mijenjaju iz kola u kolo pa je tako vrlo moguće da se promjena dogodi i na kraju. Ali mi nećemo gledati Igman, nego sebe jer imamo dosta kadrovskih problema za sljedeći meč. Dženan Haračić je dobio treći žuti karton, a Hasanović je izišao zbog povrede u Banovićima i upitno je hoće li se uspjeti oporaviti do nedjelje. To su dva napadača, a mi tu utakmicu moramo napadati i tražiti golove. Ako dobijemo, onda smo jesen zaključili na kvalitetan način'', rekao je Ivan Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close