Hrvatski reprezentativac

Kramarić: Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak

''Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za neka dva-tri tjedna'', kaže popularni Krama.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2019. u 07:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić oporavlja se od artroskopije koljena i optimistično najavljuje povratak

Andrej Kramarić je nakon odlaska Marija Mandžukića prva napadačka perjanica hrvatske reprezentacije i njegova operacija sigurno je bila jedan udarac Zlatku Daliću i reprezentaciji. Važnost njegovog najboljeg strijelca u povijesti za Hoffenheim i ne treba posebno isticati.

U svom intervjuu za Kicker Kramarić je iznimno optimističan i najavljuje brz povratak u punoj formi.

''Osjećam se dobro i samouvjeren sam, ali kako sam točno vidjet ću tek kad ponovno budem trenirao punim tempom. Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak''.

U listopadu Hrvatsku čekaju dvije jako važne kvalifikacijske utakmice nakon što su opet sve zakomplicirali u Azerbajdžanu. Pitanje je hoće li se Kramarić do tada oporaviti.

''Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za neka dva-tri tjedna'', kaže popularni Krama.

Petković je odlično nadomjestio Kramarića u Slovačkoj i pokazao da se na njega može računati, ali Andrej u pravoj formi je svakako ono što Hrvatskoj treba.

Kicker podsjeća na Kramarićeve sjajne brojke u Hoffenheimu, kad je u pitanju njegova konstantnost u timu. Nakon što je u zimu 2016. godine Kramarić stigao iz Leicestera, od mogućih 119 bundesligaških utakmica, čak 113 puta bio je na terenu, bilo kao starter ili zamjenski igrač koji je nastupio na utakmici.

Do ove nešto duže pauze, zbog ozljede je Kramarić propustio samo tri utakmice, na jednoj je imao kaznu zbog kartona, a na dvije utakmice bio je pošteđen zbog stalnog igranja.

Nakon povratka ga čeka uistinu izazovan period karijere, jer je ovoga ljeta propustio pripreme, dobili su novog trenera, a i igrački se kadar promijenio.

Kopirati
Drag cursor here to close