Menadžer obznanio

Andrej Kramarić pred transferom karijere!

Ugovor mu traje do ljeta 2025. godine, a njegov agent Vincenzo Cavaliere izjavio je kako bi napadač hrvatske reprezentacije već u siječnju mogao napustiti Njemačku.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U današnje vrijeme, kad nogometaši prilično često mijenjaju klubove, raritet je da jedan igrač u istoj sredini ostane punih osam godina.

Baš toliko proveo je Andrej Kramarić u Hoffenheimu, no izgleda da je došlo vrijeme za promjenu.

Ostavio je Kramarić dubok trag u Bundesligi, za Hoffenheim je odigrao 267 utakmica i postigao 123 pogotka u svim natjecanjima, čime je postao najbolji strijelac u klupskoj povijesti.

Ugovor mu traje do ljeta 2025. godine, a njegov agent Vincenzo Cavaliere izjavio je kako bi napadač hrvatske reprezentacije već u siječnju mogao napustiti Njemačku, prenose Sportske novosti

"Kramarić prati zbivanja u Italiji i uvjeren sam da može biti starter u bilo kojoj momčadi. Hoffenheim ga želi zadržati, ali tržište je nepredvidljivo. Profil Andreja Kramarića je privlačan brojnim velikim klubovima. Dosta toga bi se moglo dogoditi vrlo brzo", najavio je Cavaliere.

Kramarić ima 32 godine, a tržišna vrijednost procijenjena mu je na šest milijuna eura. Karijeru je započeo u Dinamu, bio je na posudbi u Lokomotivi, a potom je preko Rijeke otišao u Leicester u kojem nikad nije dobio pravu priliku.

Za Vatrene je Krama zabio 27 golova u 89 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close