Upravni odbor

Kraljević ostaje predsjednik NK Široki Brijeg, Gilja i Herceg dopredsjednici

Sport / Nogomet | 17. 12. 2019. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miro Kraljević potvrđen je na sjednici Upravnog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg za predsjednika do kraja četverogodišnjeg mandata.

Za dopredsjednike Upravnog odbora u istom mandatu izabrani su Marinko Gilja i Franjo Herceg, priopćio je šturo klub s Pecare.

Foto: Bljesak.info / Redovna izvještajna Skupština NK Široki Brijeg (Marinko Gilja i Dalibor Šilić)

Podsjećamo, nakon duge tri godine, 11. studenog održana je redovna izvještajna Skupština NK Široki Brijeg na kojem su imenovani novi Upravni i Nadzorni odbor.

U novom sazivu Upravnog odbora su: Miro Kraljević, Marinko Gilja, Josip Kožul, Ivan Ševo, Goran Kraljević, Marko Ćavar, Franjo Herceg, Mario Lončar te predstavnici tvrtki Croatia osiguranje i Euroherc koji će naknadno dostaviti imena njihovih predstavnika u Upravnom odboru.

Foto: Bljesak.info / Redovna izvještajna Skupština NK Široki Brijeg

Nadzorni odbor čine: Predrag Čović, Slaven Zelenika i Vilson Crnjac.

''Široki Brijeg nije ostao dužan nikome, od igrača do Uprave. No, ta igra je takva gdje se negativne konotacije oko kluba znaju izravno reflektirati na izvedbe igrača. Imamo nekih najava da će se uključiti još određeni broj sponzora u Upravu, a ja sam tu na raspolaganju te se nemam pravo izmaknuti i nemam pravo pustiti da ovaj klub doživi nagli krah. Ipak je on ponos Širokoga Brijega'', izjavio je nakon sjednice Skupštine Miro Kraljević.

Foto: Bljesak.info / Miro Kraljević
Kopirati
Drag cursor here to close