Obećao im ''dati sve''

Miro Kraljević upao u svlačionicu Širokog, a igrači skandirali: ''Dupla premija''

Susreti ljutih rivala u posljednjem desetljeću uvijek su bili nabijeni posebnim emocijama, a navijačima i igračima pobjeda protiv Sarajeva je uvijek više od toga
Sport / Nogomet | 03. 10. 2019. u 09:10 Bljesak.info
Upad Mire Kraljevića u svlačionicu nogometaša Širokoga Brijega nakon pobjede nad Sarajevom

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je s 3:2 izbacio aktualnog osvajača Kupa BiH Sarajevo u susretu osmine finala igranom u srijedu navečer na Pecari.

U burnom susretu punom preokreta, koji je čak bio prekinut na 25 minuta jer je igrač Sarajeva pogođen bocom s tribine, više snage i volje pokazali su domaći nogometaši.

>> Karačić nakon velike pobjede: Puno emocija, gledatelji su mogli uživati

Susreti ljutih rivala u posljednjem desetljeću uvijek su bili nabijeni posebnim emocijama, a navijačima i igračima pobjeda protiv Sarajeva je uvijek više od toga.

Dokaz tomu je i video snimka koju je objavio portal SirokiBrijeg.info koja pokazuje euforično slavlje igrača Širokoga Brijega u svlačionici kao i ''upad'' predsjednika kluba i gradonačelnika Mire Kraljevića.

Pod dojmom pobjede Kraljević je igračima obećao ''dati sve'', a igrači su skandirali ''Dupla premija, dupla premija...''.

Široki Brijeg srušio Sarajevo u burnoj utakmici punoj preokreta

Nogometaši Širokoga Brijega pobijedili su s 3:2 (1:1) Sarajevo u susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine igranom na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. Tekst članka se nastavlja ispod banera Širokobriježani su uraganski otvorili susret konstantno vršivši pritisak na gostujuća vrata, a do vodstva su došli u 30. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close