Pecara

Kraljević na prozivci: Utvrđeni su vizija i planovi NK Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 08. 01. 2020. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NK Široki Brijeg / Detalj s prozivke

Nakon jučerašnjih i današnjih liječničkih pregleda, trener Širokoga Brijega Toni Karačić održao je prozivku igrača uoči današnjeg prvog treninga i početka priprema za proljetni dio sezone.

Nakon njega igračima se obratio i predsjednik Upravnog odbora Miro Kraljević.

''Tijekom zimske stanke Upravni odbor, na čijem sam čelu, održao je više sastanaka na kojima je utvrđena vizija i planovi NK Široki Brijeg za naredno razdoblje. Mogu samo reći kako je klub u stabilnoj situaciji i svoje obveze, kako prema igračima, tako i prema ostalima izvršava pravovremeno, a tako će biti u budućnosti. Mi ćemo, uz suradnju s našima partnerima i sponzorima, osigurati potrebne financijske i ine uvjete za nastavak uspješnog puta NK Široki Brijeg. Želimo i borit ćemo se kako bi naš sportski ponos zadržao razinu na kojoj se trenutačno nalazi. Želimo ponovno izaći u Europu'', kazao je Kraljević i igračima i stručnom stožeru poželio mnogo sreće i zdravlja u proljetnom dijelu sezone.

Prvi trening odradili su: Miškić, Pehar, Barišić, Kovačić, Hrkać, Nikić, Vištica, Cipetić, Ćorić, Kožul, Marić, Vukoja, Mašić, Stanić, Jurilj, Franjić, Bagarić, Jović, Jurić, Knežević, juniori Lukić i Sesar te Stjepan Radeljić (na posudbi iz Osijeka). Nije trenirao ozlijeđeni Zlomislić, a opravdano odsutni bili su Matić, Angelov i Enin, koji bi se momčadi trebali priključiti najkasnije do subote.

Prvi dio priprema ''Plavo-bijeli'' će obaviti u Širokom Brijegu, a početkom veljače ''skoknut će'' i do Makarske. Za sada su dogovorene prijateljske utakmice s Metkovićem, Željezničarom, Hajdukom II, Šibenikom i Tuzlom City.

Kopirati
Drag cursor here to close