Slijedi mu pauza

Kovačićeva ozljeda ipak ozbiljnija

Mateo Kovačić morat će na magnetsku rezonanciju zbog ozljede mišića zadnje lože, nakon čega će doznati dužinu stanke, a prijeti mu 10 do 15 dana izbivanja s terena.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2023. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Imao sam malih problema uoči utakmice s Latvijom, ali sada sam spreman. Dalje je na izborniku da odluči tko će igrati. Protiv Latvije smo ušli onako kako smo se i dogovorili. Sutra nas očekuje još jedan snažan protivnik. Išli smo 100% protiv Latvije, zato i je rezultat bio tako dobar za nas. Nije lako igrati svaka tri dana, ali tako je kako je, nema druge.

Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i, kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku", rekao je Mateo Kovačić prije utakmice s Armenijom, dok se još činilo da bi možda i mogao nastupiti.

Umjesto Kovačića priliku je u redovima Vatrenih od prve minute u Erevanu, gdje je Hrvatska pobijedila s 1:0, dobio Luka Ivanušec, a veznjak Manchester Cityja je propustio obe utakmice na ovom okupljanju.

Kopirati
Drag cursor here to close