Izjava o dovođenju Sanea

Kovač debelo pretjerao i dobio ukor izvršnoga predsjednika Bayerna

Problem je stvorila Kovačeva izjava da je prilično siguran da će Bayern naposljetku uspjeti dovesti Leroya Sanéa ovoga ljeta, čime je prekršio nepisano džentlmensko pravilo.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niko Kovač dobio je jezikovu juhu od izvršnoga predsjednika Bayerna Karla-Heinza Rummeniggea, pa je naposljetku nazvao Pepa Guardiolu i ispričao se zato što je javno rekao puno i previše.

Naime, problem je stvorila Kovačeva izjava da je prilično siguran da će Bayern naposljetku uspjeti dovesti Leroya Sanéa ovoga ljeta, čime je prekršio nepisano džentlmensko pravilo jer se na takav način iskazuje nepoštovanje prema klubu koji s igračem još uvijek ima ugovor, piše Vecernji.hr.

''Nimalo mi se nije svidjela ta izjava i dao sam to Kovaču vrlo jasno do znanja'', kazao je Rummenigge za ZDF samo koju minutu nakon što je Bayern u utorak u prijateljskoj utakmici sa 6:1 razbio Fenerbahče.

''S Manchester Cityjem gajimo dobre odnose. Taj je igrač pod ugovorom, a izjave takve vrste, bez obzira jesu li optimistično ili pesimistično intonirane, na pomažu'', dodao je izvršni izvršno predsjednik bavarskoga kluba.

''Rummenigge i ja smo već raspravili tu temu. Bio sam prenapadan u tom intervju i zato sam nazvao Guardiolu, objasnio mu situaciju, te se ispričao. Ubuduće ću se suzdržavati'', naglasio je Kovač i dodao da će još jedanput od Manchester Cityja zatražiti oprost, prenio je Vecernji.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close