3x više nego prethodnih godina!

Klubovima Premijer lige BiH od m:tela 2,5 milijuna KM

Izvršni odbor je usvojio Odluku o raspodjeli sredstava iz marketinškog ugovora sa tvrtkom m:tel.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2021. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

m:tel Premijer liga BiH

U prostorijama Nogometnog saveza BIH u Sarajevu jučer je održana sjednica Izvršnog odbora, a na dnevnom redu bile su se informacije u vezi sa financijskim stanjem kao i organizacijom predstojećih utakmica s Finskom i Ukrajinom.

Izvršni odbor je usvojio Odluku o raspodjeli sredstava iz marketinškog ugovora sa tvrtkom m:tel. Sva sredstva iz ovog ugovorima u visini od oko 2.5 milijuna KM će biti raspoređena klubovima sudionicima m:tel Premijer lige BiH u skladu sa sportskim rezultatom na kraju natjecateljske sezone.

"Zahvaljujući generalnom sponzoru m:tel-u, sredstva koja klubovi dobivaju preko tri puta veća nego prethodnih godina, što će značajno pomoći financijskoj stabilnosti klubova", priopćeno je iz NS BiH.

Donesena je i odluka kojom će FS BiH pomoći entitetske saveze s donacijom od po 200 nogometnih lopti najvišeg kvaliteta, koje su od Saveza namijenjene podršci klubovima.

Usvojen je i Pravilnik o statusu trenera, Odluka o cijenama usluga Edukacijskog centra, kao i Odluka o trajanju zimskog registracijskog perioda 2022. godine. Izvršni odbor je analizirao i rad i aktivnosti svih Komiteta IO NS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close