Hoffenheim u raspadu?

Klub Andreja Kramarića mogao bi ostati bez ključnih igrača i trenera

Trenerov vršnjak, odnedavno i član Elfa, Sandro Wagner (30) već je najavio odlazak u Bayern. To će se najvjerojatnije dogoditi već u siječnju.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2017. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je njemački bundesligaš Hoffenheim još uvijek ekipa koja izaziva pozornost svojim rezultatima i činjenicom da je sadašnji tim podigao najmlađi trener u ligama petice (30-godišnji Julian Nagelsmann), čini se kako ipak neće odoljeti pritiscima novca i trajnije ostati na okupu.

Trenera Nagelsmanna odavno dovode u vezu i s Bayernom i Borussijom Dortmund i po svemu sudeći idućega ljeta on više neće trenirati igrače u plavim dresovima.

Trenerov vršnjak, odnedavno i član Elfa, Sandro Wagner (30) već je najavio odlazak u Bayern. To će se najvjerojatnije dogoditi već u siječnju. Hoffenheim traži 20 milijuna, Bayern nudi osam, ali će najvjerojatnije odšteta biti 15 milijuna eura, piše Bild.

"Mislim da će se ovaj posao, ako se sve bude normalno odvijalo, realizirati u narednih tjedan-dva", kazao je trener kluba.

Prodaja Wagnera mogla bi značiti početak raspada tima, špekulira dalje Bild.

Naime, čak šest standardnih prvotimaca želi promijeniti sredinu.

Još jedan napadač, Mark Uth (26), koji je u ovoj sezoni postigao sedam golova, odbija produžiti ugovor, a plan mu je da na ljeto bez odštete prijeđe u FC Schalke.

Nadiem Amiri (21) na meti je Leipziga, koji ga želi dovesti već u siječnju. Mladi reprezentativac, koji je s juniorskom nacionalnom vrstom osvajao i naslov prvaka Europe, ima ugovor do 2020., a odštetna klauzula glasi na 17 milijuna eura.

Također bivši mladi reprezentativac Serge Gnabry (22), koji se ranije okušao i u Arsenalu, igrač je Bayerna, na posudbi u Hoffenheimu. Klub nastoji ishoditi još jednu godinu posudbe, ali se Gnabryju više sviđa ideja povratka u matični klub.

Kerem Demirbay (24) i Andrej Kramarić (26) također ozbiljno razmatraju opcije da na ljeto promijene sredinu.

Raspadne li mu se tim kojeg je sam izgradio, mladi trener Nagelsmann zasigurno ni sam neće ostati u Hoffenheimu.

Kopirati
Drag cursor here to close