Proteklog vikenda otpuštena dvojica kolega

Klopp: Zašto sam i dalje tu u ovom ludom svijetu?

"Da, imamo pametne vlasnike koji su upoznati sa situacijom. Pitajte njih zašto je tako… Ne dopada mi se to što se moram oslanjati na prošlost. Je li to ispravno? Vidjet ćemo, moramo se srediti, moramo pronaći izlaz", zaključio je njemački stručnjak".
Sport / Nogomet | 03. 04. 2023. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Liverpoola Jurgen Klopp kaže da su prethodna dva tjedna bila čudna zbog brojnih otkaza njegovim kolegama. Kloppa su novinari zamolili da prokomentira otkaze trenerima Leicestera i Chelseaja Brendanu Rodgersu i Grahamu Potteru.

"Što da kažem u vezi s time? Nezgodna stvar o kojoj nitko ne priča jest zašto sam ja i dalje na ovom mjestu u ovom ludom svijetu. Posljednji Mohikanac. Ni jedan ni drugi klub nisu u poziciji u kojoj bi željeli biti. Ne mogu reći puno, poznajem ih dobro i obojica mi se dopadaju", rekao je 55-godišnji Klopp, koji je od 2015. na klupi Crvenih.

Potter je postao 12. trener koji je dobio otkaz ove sezone u Premiershipu, što je novi rekord.

"Oni su zaista dobri ljudi i fantastični treneri, ali stvari i usprkos tome mogu krenuti po zlu. Oni koji donose odluke smatrali su da je potrebna promjena, i svi mi moramo to prihvatiti kao dio ovog posla. Čudan tjedan – Conte, zatim Nagelsmann (otkaz u Bayernu) i sada još dvojica. Za svu četvoricu, budućnost u nogometu je svjetla".

Kloppova ekipa je za vikend izgubila od Manchester Cityja 4:1, a u utorak od 21.00 gostuje Chelseaju.

"Svjestan sam da sam na ovom mjestu zbog prošlosti, a ne zbog onoga što smo ove sezone učinili. Da je ovo moja prva sezona, bilo bi malo drugačije. Da, imamo pametne vlasnike koji su upoznati sa situacijom. Pitajte njih zašto je tako… Ne dopada mi se to što se moram oslanjati na prošlost. Je li to ispravno? Vidjet ćemo, moramo se srediti, moramo pronaći izlaz", zaključio je njemački stručnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close