Reedsi izgubili ali idu dalje

Klopp: Nije cool gubiti kući, ali smo prošli dalje

"Naravno nije cool izgubiti na domaćem terenu, morali smo bolje, ali imali smo svoje prilike. Da smo ih iskoristili sigurno bi smo pobjedili", rekao je nakon utakmice Klopp.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2022. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je prošao u četvrtfinale Lige prvaka iako je na domaćem terenu poražen od Inter 0:1. Zaliha Reedsa od dva gola iz prve utakmice pokazala se kao dovoljna za prolaz dalje. Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je priznao kako je upravo ovako tešku utakmicu za svoju momčad i očekivao.

" Bilo je teško kao što smo i očekivali. Igrali smo protiv jedne izuzetno jake momčadi kao što je Inter i nekako taj podatak da smo mi dobili jednu, oni drugu utakmicu je nekako realan. Naravno nije cool izgubiti na domaćem terenu, morali smo bolje, ali imali smo svoje prilike. Da smo ih iskoristili sigurno bi smo pobjedili. Nismo bili u nekim situacijama dovoljno pametni, gubili smo lopte u jednostavnim akcijama, nismo najbolje odgovorili kontra presingom. Međutim, najvažnije je da smo ispunili svoj cilj, da smo prošli dalje. Nije da sam prezadovoljan ali sam sretan zbog prolaska dalje, mislim da smo u ove dvije utakmice zaslužili proći", zaključio je Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close