U svim stilu trener Liverpoola

Klopp: Momentum je "najkrhkiji cvijet" na planeti

"Nisam veliki prijatelj s momentumom, samo trebamo proći kroz to, pronaći način kako proći kroz sve u utakmici i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju" kaže Klopp.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2022. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom na Emiratesu Liverpool je došao na bod zaostatka Manchester Cityju i ponovo je borbu za naslov prvaka učinio neizvjesnom. Prvu narednu utakmicu u prvenstvu Liverpool igra drugog travnja protiv Watforda, dok Manchester City istog dana gostuje Burnleyu.

Prije međusobnog okršaja koji je na rasporedu 10. travnja, jedni i drugi će morati odraditi obaveze u četvrtfinalu FA Kupa.
Liverpool protiv Nottingham Foresta, City kontra Southamptona.

"Momentum je "najkrhkiji cvijet" na planeti, netko prođe pokraj i stane na njega i gotovo je i onda ponovno moraš raditi ne znam koliko dugo da dobiješ bilo kakvi momentum natrag. Nisam veliki prijatelj s momentumom, samo trebamo proći kroz to, pronaći način kako proći kroz sve u utakmici i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju. Ne razmišljam puno o Cityju, to je jedina istina. Znam samo jednu stvar - moramo pobjeđivati jer će i oni pobjeđivati. Proteklih nekoliko godina gurali smo jedni druge do nevjerojatnih razina. Igrat ćemo s njima za tri ili četiri tjedna i bit će to prava borba, zaključio je njemački stručnjak na klupi Redsa.

Kopirati
Drag cursor here to close