Liverpool

Nakon devet mjeseci navijači na stadionu pjevali "You'll Never Walk Alone"

Proteklog vikenda klubovi u Premier ligi mogli su pustiti na tribine dvije tisuće navijača.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2020. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zamislite da nam je netko prije deset mjeseci rekao da će na utakmicu doći samo dvije tisuće ljudi. A večeras sam se naježio kad sam vidio dvije tisuće naših navijača dok pjevaju 'You'll Never Walk Alone'. Bilo je predivno, atmosferu koju su stvorili mogao si i čuti i namirisati. Nešto tako lijepo nisam mogao ni zamisliti, svi smo se naježili", izjavio je Klopp nakon nedjeljne prvenstvene pobjede 4-0 protiv Wolverhamptona, kojom se Liverpool bodovno izjednačio s vodećim Tottenhamom, oba kluba imaju po 24 boda.

Zbog pandemije koronavirusa Liverpool je posljednju utakmicu pred svojim navijačima na Anfieldu odigrao 11. ožujka kada ih je Atletico Madrid eliminirao iz Lige prvaka. Liverpool je nakon toga osvojio naslov engleskih prvaka što su navijači čekali 30 godina, ali zbog koronavirusa nisu mogli na stadionu bodriti svoje miljenike.

 No, proteklog vikenda klubovi u Premier ligi mogli su pustiti na tribine dvije tisuće navijača.

 "Kad su navijači na stadionu sve je ljepše, užitak je veći. Ovo smo čekali devet mjeseci. Normalno je dobro i čini mi se da tek sada to znamo cijeniti", rekao je Klopp, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close