Champions League

Inter u ludoj utakmici spasio europsku sezonu; Liverpool bolji od Ajaxa

Nogometaši Intera spasili su svoju, a lako moguće i Realovu sezonu u Ligi prvaka. Nakon pobjede kod Borussije Monchengladbach rezultatom 3:2 sve četiri momčadi u skupini B i dalje mogu proći, s tim da se u najboljoj poziciji i dalje nalazi Borussia.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2020. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica s najviše pogodaka bila je upravo ova između Borussije Monhengladbach i Intera.

Gosti su slavili rezultatom 2:3, domaćinu je poništen pogodak za izjednačenje, a prvo ime utakmice bio je Romelu Lukaku s dva pogotka. Za njegov prvi, a Interov drugi pogodak asistirao mu je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Prvo je u 17. minuti za vodstvo Intera pogodio Matteo Darmian, da bi Alassane Plea izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Potom je na scenu stupio Romelu Lukaku koji golovima u 64. i 73. dovodi Inter u vodstvo od 3:1.

Nakon što je Alassane Plea svojim drugim pogotkom u 76. minuti smanjio na 2:3, zadnjih 15-minuta bilo je uistinu pakleno.

Kad se činilo da su u 83. minuti uspjeli poravnati, umiješao se VAR i poništio taj pogodak zbog pasivnog zaleđa iz kojeg je Plea utjecao na vratara Handanovića.

Jedna od onih utakmica od koje se puno očekivalo igrala se na Anfieldu. Liverpool je na domaćem terenu ugostio Ajax, a utakmica je završila minimalnom pobjedom domaćina.

Za konačnih 1:0 pogodio je Jones u 58. minuti.

Prošlosezonski hit-klub kako Lige prvaka, tako i Serie A - Atalanta - na svojem je stadionu u Bergamu dočekala danski Midtjylland.

Iako su gosti poveli, domaćin je desetak minuta prije kraja stigao do pogotka vrijednog izjednačenja. Da su gosti još malo izdržali, bila bi to jedna od najvećih pobjeda u povijesti danskog klupskog nogometa.

Za Atalantu je nesretna bila 13. minuta. Pogodak je postigao Alexader Scholz, a Romero je u 79. minuti glavom pogodio za izjednačenje Atalante.

Kopirati
Drag cursor here to close