Sretni trener Veleža

Klafurić: Od čistačice do predsjednika, svi imamo isti cilj

Veležov trener Dean Klafurić sijao je od sreće nakon 1:0 pobjede u derbiju sa Sarajevom.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2023. u 21:24 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Sarajeva Simon Rožman odbio je dati izjavu za televiziju nakon poraza od Veleža, ali se pojavio na press konferenciji i čestitao svom kolegi Deanu Klafuriću na više nego zasluženoj pobjedi. 

"Hvala na čestitkama kolegi. Stvarno godi kada se dobije čestitka od tako dobrog trenera i kluba. Istaknuo bih igrače koji su odigrali fenomenalnu utakmicu. Oni su danas ispunili sve taktičke zahtjeve. Kondicijski su istrčali, odigrali su maksimalno odgovorno i mislim da smo danas zaslužili pobjedu", govorio je Klafurić nakon velike pobjede, dodavši kako njegova momčad neće dugo slaviti ovakvu pobjedu. 

"Idemo dan po dan i trening po trening, utakmicu po utakmicu. Mi smo svjesni da u nogometu postoje nepredvidivosti. Imamo odličnu radnu etiku  na treningu, a to prati uprava. Prvi dan na predstavljanju sam rekao da možemo uspjeti ako radimo svi za isti cilj od čistačice do predsjednika. Tako se svi ponašamo i to je možda naša tajna, ako nešto takvo postoji". 

Klafurića najviše raduje konstantnost Veleža, Rođeni su bili pri vrhu kada je došao, a i sada su pri vrhu.

"Mi smo bili u vrhu i kada sam tek stigao.. Tu smo konstantni i tu smo gdje nam je mjesto. Želimo pobijediti svaku utakmicu. Ako me pitate zašto se toliko radujem nakon pobjeda, moram jer sam emotivac. Volim nogomet, to je moj život i svakoj pobjedi se rado veselim", zaključio je Klafurić. 

Kopirati
Drag cursor here to close